27 september: De Zwaan

We gaan drie minuten luisteren naar De Zwaan uit het Carnaval der Dieren van de Franse componist Camille Saint-Seans. De componist wil met de muziek (het zwemmen van) een zwaan uitbeelden. Hoe beweegt de zwaan zich? Zwemt hij snel of langzaam?

Teken met een blauw potlood lijnen op een papier terwijl je naar de muziek luistert. Beweeg goed mee op de muziek. Als de muziek stopt kun je er een zwaan bij tekenen. Vergelijk je tekening met die van klasgenoten.

De Zwaan uit het Carnaval der Dieren van Camille Saint-Seans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s