28 november: herhaling

Ludovico Einaudi is een Italiaans pianist en componist van eigentijdse klassieke muziek. In zijn muziek hoor je veel herhalingen. Veel mensen vinden de herhalingen van korte melodieën in de muziek ontspannend. Andere mensen worden er juist gespannen van.

Wat doet de muziek met jou? Luister drie minuten naar ‘Witte wolken’ van Einaudi. Word je er ontspannen van? Doe als je wilt dan je ogen dicht. Word je er juist gespannen van? Kijk dan naar de beelden en probeer vooral naar de lange tonen te luisteren.

‘Nuvole Bianche’ gecomponeerd en uitgevoerd door Ludovico Einaudi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s