30 november: Het circus

Stel je voor: we zitten met z’n allen in een circustent. Een orkestje speelt live muziek. De gordijnen gaan open: wat komt er de ring in gelopen? Bedenk alvast wat je allemaal kunt tegenkomen in het circus. Welke dieren? Wat voor acts doen de artiesten?

Luister nu een paar minuten naar de muziek van de Russische componist Dmtri Kabalevsky. Welke artiesten of dieren hoor je in de muziek? Wat voor soort act is het? (Het leuke is: je kunt alles horen wat je wilt; er is geen goed of fout antwoord)

The Comedians, Op. 26 – Galop. Presto van Kabalevsky, uitgevoerd door de BBC Philharmonic o.l.v. Vassily Sinaisky.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s