14 december: Vivaldi of Frozen?

The Piano Guys is een Amerikaanse muziekgroep die bekend is geworden via YouTube, waar de groep video’s uploadt van muziekmash-ups van bekende nummers. Wie weet wat een muziekmash-up is? (verschillende muziekstukken door elkaar gemixt).

We gaan luisteren naar een stukje muziek uit ‘De Vier Jaargetijden’ van Antonio Vivaldi gemixt met muziek uit een bekende Disneyfilm. Je kunt zelf wel raden over welk jaargetijde en welke film het gaat, maar kun je ook goed horen wanneer welke muziekstuk klinkt? Doe je hand omhoog zodra je denkt dat je Vivaldi hoort en je hand snel weer naar beneden zodra je de muziek van Disney herkent.

Winter uit de Vier Jaargetijden van Antonio Vivaldi gemixt met ‘Let it Go’ uit de Disneyfilm Frozen, uitgevoerd door The Piano Guys.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s