25 januari: Luilekkerland

Twee broers, Peter en Paul, komen in Luilekkerland. Een land waar je de hele dag kunt luieren en eten. Heerlijk, toch?! Ze spelen en eten tot ze niet langer kunnen, maar dan gaan ze zich toch vervelen en willen weer naar huis. Ze willen iets nuttigs met hun leven gaan doen en dromen alleen ’s nachts nog van Luilekkerland…

Luister de eerste drie minuten naar de Peperkoek Polka uit de kinderoperette ‘Peter en Paul in Luilekkerland’. Hoe ziet Luilekkerland eruit? Welke kleuren zie je? En welk eten? Lijkt het jou leuk om de hele dag alleen maar te spelen en eten? Waarom?

De peperkoekpolka uit de kinderoperette “Peter und Paul im Schlaraffenland” van componist Franz Lehàr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s